Skip to content

Aktiviteter i Meråker

På gården har vi Meråkers eneste tennisbane, den sto ferdig sommeren 2011. Banen holder internasjonelle mål og har dekke av drenerende asfalt. For våre overnattingsgjester er det selvfølgelig fritt bruk av banen:). Vi har også rakketer til utlån.
Ved tennisbanen har vi en grillplass med originale stødige «møbler» tatt rett fra naturen…
Det er store muligheter til turer i nærmiljøet omkring gården, såvel sommer som vinter. Man kan nyte stillheten og utsikten over Meråker og fjellene omkring. Man kan sette seg å hvile på Mårråkberget å se ut over bygden, eller koke kaffe på bål på ”Gammelgarden”. Barna kan leike ved Kvennbekken, klatre i trær eller ake i bakkene vinters tid.

I Meråker har vi ett fiskekort for alt innlandsfiske i hele kommunen, og mange fine fiskevatten. En av Norges beste lakseelver renner gjennom dalføret. Vi har en fantastisk fjellnatur med  milevis av perfekt preparerte løyper vinterstid, og mange flotte utfluktsmål på sommeren. Du kan bl.a. besøke en levende seter, plukke bær eller bestige noen av kommunens fjell, hvorav 22 er høyere enn tusen meter.
Hvorfor ikke ta en tur på fjellsjøen Feren, i kano eller ligge å slappe av på noen av dens sandstrender?

Vi har mange tilbud til organiserte aktiviteter i Meråker. Vi vil selvsagt være behjelpelig med bestilling av disse, hvis det er ønskelig.